## Hempstead High School Bell Schedule - SEMESTER 1

2021-2022

Period	Beginning	End	Length
Regular Bell Schedule			
Block A 1	7:30AM	8:45AM	75 Min
Home Room Block	8:50AM	9:05AM	15 Min
Block B 3	9:10AM	10:25AM	75Min
Lunch A 4	10:25AM	11:05AM	40 Min
Block C 5	10:30AM	11:45AM	75 Min
Block D 6	11:10AM	12:25PM	75 Min
Lunch B 7	11:45AM	12:25PM	40 Min
Block E 8	11:50AM	1:05PM	75 Min
Block F 9	12:30PM	1:45PM	75 Min
Team Meetings 1	1:45PM	2:25PM	40Min
Lunch C 10	1:05PM	1:45PM	40 Min
Block G 11	1:50PM	3:05PM	75 Min
Team Meetings 2	3:05 PM	3:45PM	40Min

## Important Notes

- Teacher A 1 7:25AM-2:25PM
- Teacher B 2 8:45AM-3:45PM
  - 5 Minutes Passing
  - Lunch-40 Minutes
  - PLC- 40 Minutes